Cumartesi , Nisan 20 2024

FTSO YÖNETİMİ İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, yoğun tebrik ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaretlere başladı. FTSO yönetimi ilk olarak Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediyesi Başkanı Behçet Saatcı ve Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman’ı ziyaret etti.

1 Nisan 2018 tarihinde yapılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından göreve başlayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve ekibi, seçim sonrası yapılan yoğun tebrik ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaretlere başladı. Ziyaretlere, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Meclis Başkan Yardımcısı Sami Kemik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Sayman Üye İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Fatih Tufan ve Şevket Süreyya Gürol katıldı.

FTSO yönetimi, 11 Temmuz Çarşamba günü ilk olarak Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret etti. Ziyaretlere Kaymakamlıktan başladıklarını söyleyen FTSO Başkanı Osman Çıralı: “1 Nisan’da seçimler oldu. İlk iade-i ziyaretimizi kaymakamımıza yaptık. Hem de Odamızda olan konularla ilgili Kaymakamımızı bilgilendirmek için geldik. Geçtiğimiz günlerde Çinliler geldi, FAI ekibi geldi. Sonrasında bir değerlendirme yapamadık. Ziyaretimizde değerlendirme yapma fırsatımız da oldu.” dedi.

“FTSO bizim en önemli sivil toplum kuruluşumuz”

Sivil toplum kuruluşları ile yakın çalıştıklarını bunların başında da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını geldiğini vurgulayan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığımız ile geldiğimiz günden beri iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Hem önceki dönemde yakın çalıştık hem de sayın başkanımız seçilir seçilmez kendisine hayırlı olsun ziyaretine gittik. Sivil toplum kuruluşları ve kurumlar olarak etle tırnak gibiyiz. Esnafımızın sorunlarına dertlerine bir miktar da olsa çare bulunması anlamında her hafta birkaç defa görüşüyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası bizim en önemli sivil toplum kuruluşumuz. Her konuda kamu adına yapacağımız ne varsa kendilerine yardımcı olmaya hazırız. Ziyaretlerinden dolayı başkanımızın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” sözlerini kaydetti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi gün içerisinde Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya da ziyarette bulundu. Kurumlar arası işbirliğine vurgu yapan FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Başkanımızla Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Seçimlerden sonra iade-i ziyaretlere fırsat bulamamıştık. Bugün Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan başladık. Uyum içerisinde çalışmak bizim için çok önemli. Tüm Odalar, Belediye ve Kaymakamlık ile uyum içerisinde çalışacağımızın sözünü vermiştik. Biz her konuda, Fethiyemiz için, turizm için, tarım için başkanımızla, Odalarla ve kamu kurumları umarız uyum içerisinde çalışırız. Başkanımıza da bizi konuk ettiği için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

“Başarılı olacaklarına da eminim”

FTSO yönetiminin başarılı olacağına emin olduğunu belirten Fethiye Beled,ye Başkanı Behçet Saatcı, “Osman Beye ve Meclis Başkanı Mustafa Bey’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ayrımız gayrımız yok. Hepsi bizim kardeşlerimiz önceliğimiz Fethiye. Fethiye için ne yapabilirsek kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Birlikte yola çıktık. Allah birliğimizi daim etsin, aramıza nifak sokmasın. Fethiyemize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Osman Bey’den ve Mustafa Beyden hem beklentim fazla hem de kamuoyunun onlara vermiş olduğu destek, sorumluluklarını bir kat daha arttırıyor. Başarılı olmak mecburiyetindeler. Başarılı olacaklarına da eminim.” dedi.

FTSO Yönetimi Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman’a da ziyarette bulundu. Ziyarette Fethiye Müftülüğünde ilçe genelinde devam eden hizmet alt yapı çalışmaları üzerine görüşüldü.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …