Perşembe , Mart 28 2024

Nursel Özdemir’in Öğrencisi Üniversiteli Oldu

Fethiyede özel eğitim alanında eğitim veren Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları bu kez de üniversite başarısıyla söz ettiriyor. Neredeyse kurum açıldığından bugüne kadar kurumdan eğitim alan başarılı öğrenci Semih Yıltır üniversite sınavını kazandıktan sonra kurumu ve öğretmenleriyle vedalaşmaya geldi.

16 yıllık kurum olan Nursel Özdemir kurumlarında eğitim alan öğrencilerin okul başarısında ki artış velileri de mutlu ediyor. Eğitimler sırasında okul derslerine verilen önem yapılan sınavlarda da başarısını gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan üniversite sınavları sonrası işitme engelli Semih Yıltır’ ın başarısı kurumda büyük sevinç uyandırdı. Anadolu Üniversitesi İşitme Engelliler Yüksek Okulu Bilgisayar Operatörlüğü bölümü kazanan öğrenci öğretmenleri ve kurum tarafından tebrik edildi. Başarılı öğrenci Semih Yıltır şunları söyledi. “ 15 yıldır Nursel Özdemir kurumlarında eğitim almaktayım. Oldukça uzun olan bu süreçte öğretmenlerim derslerim konusunda çok yardımcı oldu. Uzun yıllardır üniversiteyi kazanmak istiyordum. Üniversite sınavlarına hazırlanırken gece gündüz çalıştık. Her günümde bana yardımcı olan başta kurum sahibi Salih Dündar’ a ve öğretmenlerime çok teşekkür ederim dedi.”

Nursel Özdemir kurumları kurucu müdürü Salih Dündar ise şunları ekledi: “ Öğrencimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Bizler ekip olarak ailemizin de desteğiyle ve çocuğumuzun azmiyle çok güzel bir sonuç elde ettik. Bir öğrencimizi daha topluma, hayata kazandırdığımız için çok mutluyuz. Biz özel eğitim kurumlarının temel hedeflerinden birini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu 15 yıllık süreçte çok çalıştık. İlkokulundan üniversitesine kadar hiç eğitimlerini aksatmadan devam eden öğrencimizin çalışmalarında öğretmenlerinin emeği çok büyüktür. Kurum olarak hedefimiz öğrencilerin sosyal ve akademik açıdan daha ileriye taşımak olmuştur. Bu süreçte okul, aile ve bizlerin ortak çalışmaları çok önemlidir. Yıllarca verilen emeğin karşılığını almak ve öğrencimizin ileride bir meslek sahibi olacağını bilmek doğru işler yaptığımızın göstergesidir. Bunu bir ayrılık olarak görmüyoruz. Bilakis her ayrılış yeni bir başlangıçtır. Bizler kurum olarak ailesini ve Semih Yıltır’ ı kutluyoruz. İleride daha güzel işler başaracağına inanıyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …