Cuma , Nisan 19 2024

29 Girişimci Adayı Sertifika Almaya Hak Kazandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 13 Temmuz Cuma günü sona erdi. Eğitime katılmaya hak kazanan 29 kişi, eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya ve KOSGEB Girişimci desteği almaya hak kazandı.

Sürdürülebilir girişimcilik ortamının tesis edilmesi amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, KOSGEB Muğla İl Müdürlüğü işbirliğinde açılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 10 Temmuz Salı günü başlayıp 13 Temmuz Cuma günü sona erdi. Eğitim için yapılan başvurular arasından, sınavda başarılı olarak eğitim almaya hak kazanan 29 kişi 10-13 Temmuz süresince eğitim alarak KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı. KOSGEB uzmanı Fatih Topaloğlu tarafından verilen eğitime katılan 29 kişi KOSGEB girişimci desteğinden yararlanabilecek.

KOSGEB hizmeti devam edecek

Girişimci Adaylarını tebrik Eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, adaylara kuracakları işlerde başarılar diledi. Fethiye’nin her geçen gün büyüdüğünü ve yeni iş imkanlarına açık olduğunu ifade eden Çıralı, yeni işletmeleri ekonomiye kazandırmak, işletmelerin devlet hibe ve teşviklerinden faydalanması için FTSO tarafından danışmanlık hizmeti verildiğini ifade etti. Çıralı, KOSGEB konusunda Odada iki personelin hizmet verdiğini söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …