Cumartesi , Nisan 20 2024

Meslek Kuruluşlarını Ziyaret Ettiler

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi 16 Temmuz Pazartesi günü iade-i ziyaretlerde bulundu. FTSO Başkanı Osman Çıralı, kurum ve kuruluşlarla işbirliğine her zaman açık olduklarını kaydetti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, iade-i ziyaretler kapsamında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i, Fethiye Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sedat Karabay’ı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan’ı, Fethiye Otelciler Birliğini ve Fethiye SGK Müdürü Gamze Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretlere FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran, Fatih Tufan, Şevket Süreyya Gürol katıldı.

Ziyaretlerde ülke ve bölge ekonomisi üzerine sohbet edildi. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile tarım ihracatı hakkında görüşen FTSO yöneticileri, tarım ihracatının bölge ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu belirterek bu konuda yapılacak her çalışmaya hazır olduklarının belirtti.

FTSO Yöneticileri, DTO Fethiye Şubesi ziyaretlerinde de turizm sezonu ve turist sayısındaki artışların deniz turizmine yansıması üzerine görüş alış-verişinde bulundu. DTO Başkanı Arıkan, geçen yılla kıyaslandığında deniz turizminin durumunun daha iyi olduğunu kaydetti.

TELESİYEJ HATLARI BİTİYOR

FTSO Yöneticileri, ziyaretler kapsamında Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret etti. FETOB ve FTSO yönetimi devam eden turizm sezonu hakkında görüştü. FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Seçim sürecinde de söz verdik. Babadağ’dan sağladığımız geliri turizm ve eğitim için harcayacağız. Ancak öncelikle projenin bitmesi gerekiyor. İlk telesiyej hattı tamamlandı. İkincisi de bitmek üzere. Şu ana kadar yapılan yatırımlarla sözleşmemizde süre uzatımı için gereken yatırımı yapmış bulunuyoruz. Orman Müdürlüğüne başvuru yapmıştık. Başvurumuz da onaylandı ve süre uzatımını aldık” dedi.

Günün son ziyaretini Fethiye SGK Müdürü Gamze Yılmaz’a gerçekleştiren FTSO yöneticileri, SGK teşvikleri ve geçtiğimiz hafta FTSO tarafından düzenlenen yapılandırma bilgilendirme semineri üzerine sohbet etti. Seminerin verimli geçtiğini belirten SGK Müdürü Gamze Yılmaz, katkılarından dolayı FTSO yöneticilerine teşekkür etti.

Kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurulmasına ve işbirliklerinin geliştirilmesine önem verdiklerini ifade eden Osman Çıralı, Oda üyelerinin gelişen sistemler ve yeni mevzuat konularında bilgilendirilmesi için her zaman işbirliğine açık olduklarını kaydetti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …