Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYESPORUN SAĞLIK SPONSORU LETOON HASTANESİ

 

SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Fethiyespor ‘un yeni sezondaki sağlık sponsoru Letoon Hastanesi oldu.

Kulüp binasında Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ile Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Anlaşmaya ilişkin konuşan Hasan Aydemir, `Fethiyespor bu şehrin yüzüdür, bizde her zaman olduğu gibi elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğiz. İnşallah yeni sezonda yeni yönetimimizle birlikte istenilen ve özlenilen günlere geri döneriz` dedi.

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferizcan ise `Özellikle belirtmek isterim ki Letoon Hastanesi kendilerini aramadan bize böyle bir teklif sundular, bu ince davranış için çok teşekkür ederim. Fethiyespor`umuza her zaman olduğu gibi bu sezonda sağlık sponsoru olarak desteklerin esirgemediler, Başta Hasan Aydemir`e ve tüm Letoon Hastanesi yönetim kurulu ve çalışanlarına gönülden vermiş oldukları güç için teşekkür ederim.

İmza törenin ardından cumartesi günü oynayacağımız maçada değinen Mustafa FERİZCAN, tüm Fethiye Halkını yeni Fethiyespor`u izlemeye davet etti.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …