Çarşamba , Nisan 24 2024

FETHİYE’DE 211 GRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Fethiye’de Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği bir istihbaratı değerlendirerek Çamköy Mahallesi’ndeki bir evde 211 gram uyuşturucu madde ile kenevir tohumu ve hassas terazi ele geçirdi. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda da rahat durmayan uyuşturucu satıcılarına karşı etkin mücadele gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin olayla ilgili olarak yakaladığı şüpheli nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde ticareti ve kullanıcılarına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Çamköy Mahallesi’nde bir istihbaratı değerlendirerek 34 yaşındaki A.E. isimli şahsın evine operasyon gerçekleştirdi. Hera isimli narkotik köpeğinin de katıldığı bu evdeki aramada 211.80 gram esrar maddesi, 40.80 gram kenevir tohumu, 1.32 gram uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi ve 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Aramanın ardından A.E. isimli şahıs gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Daha önceden de aynı suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen A.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği yetkilileri, “ Toplum sağlığı ile gençlerimizin zararlı ve bağımlılık yapan bu maddelerden korunmasını sağlamak amacıyla uyuşturucu madde üreten nakli ve ticaretini yapan suç odaklarına yönelik çalışmalarımız halkımızın da desteğiyle aralıksız devam edecektir” dediler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …