Perşembe , Nisan 25 2024

FTSO KALİTE EĞİTİMLERİNİ YENİLEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla personeline yönelik olarak düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetçi eğitimleri 27, 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası personeli, üyelerine sunmuş olduğu hizmet faaliyetlerinin iyileştirilmesi ve mevcut Oda standartlarının yenilenen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen eğitimler ilgiyle izlendi. 3 Gün süren eğitim, Türk Loydu Vakfı Eğitmeni İlker Gür tarafından verildi. Eğitimin birinci gününde tüm Oda personeli ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı revizyonları ile ilgili eğitim aldı. Eğitim sırasında yeni Standart ile TOBB Akreditasyon Standardı uygulamalarının nasıl entegre edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.

Eğitimin 29-30 tarihlerinde gerçekleştirilen ikinci bölümünde ise ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Kurum İçi Denetçi eğitimleri hem teorik hem de uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitim sonunda katılımcılar Türk Loydu Eğitmen ve TOBB Akreditasyon Denetmeni İlker Gür tarafından sınava tabi tutuldu. Sınavda başarılı olan FTSO personeli kurum içi denetimleri gerçekleştirebilecek.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …