Perşembe , Nisan 18 2024

FETHİYE HAYIRSEVER TEYZESİNİ DE KAYBETTİ

Fethiyeli hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe’nin 3 yıl önce hayatını kaybetmesinin ardından eşi hayırsever Gülşen Gökçe’de 80 yaşında vefat etti. Fethiye’ye Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni kazandıran hayırsever Gülşen Gökçe geçirdiği kalp krizi sonucu 80 yaşında vefat etti. Gülşen Gökçe için Merkez Yeni Camii’nde cenaze namazı kılınırken, Taşyaka Mezarlığı’nda eşinin yanında dualarla toprağa verildi.

Fethiyeli hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe’nin 3 yıl önce hayatını kaybetmesinin ardından eşi hayırsever Gülşen Gökçe’de 80 yaşında vefat etti. Fethiye’ye Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni kazandıran hayırsever Gülşen Gökçe geçirdiği kalp krizi sonucu 80 yaşında vefat etti. 3 yıl önce eşi Yusuf İzzet Gökçe’yi kaybeden Gülşen Gökçe Fethiye’ye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandırmıştı. Eşi Yusuf Gökçe’de kendi adına ilk ve ortaokul yaptırmıştı. Kayaköylü merhum Salih Uysal’ın kızı olan Gülşen Gökçe’nin vefatı, ailesini ve sevenleriyle okul öğrencilerini üzüntüye boğdu. Fethiye Merkez Yeni Camii’ndeki cenaze merasimine Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de cenaze merasiminde yer alırken, kardeşleri ve Yusuf Gökçe yakınları da hazır bulundular.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, “ Fethiye’ye atandığımda ilk tanıştığım değerli bir isim olanYusuf Gökçe’yi daha önce kaybetmiştik. Kendisi Fethiye’ye okul kazandırmıştı. Eşi de Fethiye’ye okul kazandırdı. Bu hayırsever aileyi kaybettik. Şimdi onların yaptırdığı okullarda okuyan öğrencilerin diplomalarında isimleri yaşayacak. Allah rahmet eylesin” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …