Çarşamba , Nisan 24 2024

BAYRAMDA ŞEHİT VE GAZİLERİ UNUTMADILAR

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve protokol üyeleri bu bayramda da Şehit ve Gazileri unutmadı.  Kaymakam Ekrem Çalık beraberinde Jandarma Komutanı Yarbay Yılmaz Demirelli, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Cem Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay, Fethiye Belediye Başkan Vekili Mert Demir, Şehit aileleri ve Muharip Gaziler Derneği’ne ziyarette bulunup mübarek Ramazan Bayramını tebrik etti. Kaymakam Ekrem Çalık ve beraberindekileri Şehit aileleri ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve dernek üyeleri karşıladı. Samimi bir havada geçen ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Kaymakam Ekrem Çalık; ”Vatanımız uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti olan eşlerinin ve yavrularının kahraman Gazilerimizin ve yakınlarının mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, devamlı yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
Fethiye Şehit aileleri ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Süleyman Şahin de ziyarete teşekkür ederek tüm halkın ve dernek üyelerinin Ramazan Bayramını kutladı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …