Cuma , Nisan 19 2024

HUZUREVİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ramazan Bayramı nedeni ile Fethiye Belediyesi Huzurevinde de bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Kaymakam Ekrem Çalık ve beraberindekileri Huzurevi Müdürü Adem Güngör karşıladı. Fethiye Kaymakam Ekrem Çalık eşi Zeynep Çalık, Jandarma Komutanı Yarbay Yılmaz Demirelli, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Cem Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye Belediye Başkan Vekili Mert Demir ve diğer yetkililerin katıldığı bayramlaşma töreninde huzurevi, yetiştirme yurdu ve çocuk evlerinde konaklayan çocukların bayramını kutladı. Kaymakam ve beraberindekiler özellikle yaşlı kadınların ellerini öperken, duygusal anlar da yaşandı. Kaymakam ve beraberindekiler huzurevi sakinlerine Ramazan Bayramı nedeni ile çamsakızı çoban armağanı çeşitli hediyeler de sundular.

Huzurevi Müdürüm Adem Güngör Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve beraberindekilere bu ziyaret nedeni ile teşekkür ederken, tüm halkın bayramını kutladı.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da; ”Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladıktan sonra sizler ile bizler bir aile içindeyiz. Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Huzurevi sakinleri Fethiye Belediyesi Huzurevinde çok iyi şartlarda yaşamlarını sürdürdüklerini belirterek; ”Burada her şey çok güzel. Biz de tüm halkımızın bayramını kutluyoruz. Bayramlar bir tatil günü değil, sevgi ve saygı günleridir. Eski bayramlar harikaydı” diye konuştular.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …