Cuma , Nisan 19 2024

KAYMAKAM ÇALIK’IN YERİNE MUZAFFER ŞAHİNER ATANDI

Vali Yardımcısı, Kaymakam ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi İçişleri Bakanlığının  2017/345 nolu Karar Sayısı ile yayınlandı.  Bu karara göre 2012 yılında buyana Fethiye’de görev yapmakta olan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Erdek’e atandı. Yerine ise Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner atandı.

300 Vali Yardımcısı, Kaymakam, Emniyet Müdürünün Görev Yeri Değişti

İÇİŞLERİ Bakanlığı “Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atanırken, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı öğrenildi.

22 Emniyet Müdürü Yer Değiştirdi

“Emniyet Müdürleri Kararnamesi” ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü’nün yeri değişti. Buna göre 10 il emniyet müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınırken, 4 İl Emniyet Müdürü Merkez Teşkilatı’ndaki birimlerde görevlendirildi. 8 İl Emniyet Müdürü’nün ise yerleri değiştirildi. Kararname ile 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. Ayrıca 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 birim amiri değiştirildi.

Muzaffer ŞAHİNER Kimdir?

1968 yılında Balıkesir İli Dursunbey İlçesinde doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 1994 yılında Balıkesir İli Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Üç yıllık staj dönemine müteakip, 1997’de Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde Kaymakamlığa başladı. İki yıl süren buradaki görevinin ardından sırasıyla Siirt’ in Pervari ve Kırklareli’ nin Pınarhisar ilçelerinde 2’şer; Mardin’ in Savur ilçesinde 3, Manisa’nın Kula ve Uşak’ ın Banaz ilçelerinde 5’er yıl Kaymakamlık yaptı.

Kaymakam Muzaffer ŞAHİNER, en son 01.12.2016 tarihli ve 2016/861 sayılı Kararname ile Beyşehir Kaymakamı olarak atanmıştı.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …