Cuma , Nisan 19 2024

Fethiye’de Sahte Marka Operasyonunda Esnaf Çıldırdı.

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesinde ünlü giyim firmalarının avukatlarının Jandarma ve polis eşliğinde yaptığı sahte marka denetimi sırasında kavga çıktı. 4 kişi göz altına alındı.

Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü çarşında ünlü giyim firmalarının avukatlarının jandarma ve polis eşliğinde yaptığı sahte marka denetimi sırasında olaylar çıktı. Çok sayıda esnaf kepenk kapattı.

Edinilen bilgiye göre, mahkemeden karar alan ünlü markaların avukatları, Ölüdeniz Mahallesinin Hisarönü turistik çarşılarındaki sahte markalı imitasyon ürün satan 11 iş yerlerinde denetim yapmak için jandarma ve polisle birlikte çalışma başlattı.

Hisarönü çarşısındaki esnafın büyük bölümünün kepenk kapatmasına yol açan olayların büyüdü.

Turizmin en hareketli olduğu dönemde çok sayıda jandarma ve polisi gören turistler, tedirginlik yaşadı ve alandan kaçarak otellerine geçti. Esnaflardan bazıları dükkanların kepenklerine vurarak kendisini ve işyerini yakmakla tehdit etti. Olayların büyümesi üzerine 4 kişi kolluk kuvvetlerine mukavemetten 4 kişi gözaltına alındı.

Gece 4 kişinin gözaltına alınmasıyla sonuçlanan olayların sabahında pek çok dükkan, işletmecileri tarafından açılmadı. Ölüdeniz gibi bir markanın bu görüntülere sahne olması Fethiye’deki diğer işletmeci ve vatandaşında tepkisini çekti.

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …