Perşembe , Nisan 25 2024

Emlakçılardan Afrin Şehitleri İçin Lokma İkramı

Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için lokma döktürdü.

Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için Dispanser Caddesinde lokma döktürülüp dualar edildi. Şehir merkezinde yapılan lokma hayrına Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve dernek üyeleri, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülkenin kuruluşundan bu yana iç ve dış tehditlerle mücadele ettiğini vurgulayan Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, “Dernek olarak toplumda birlik ve beraberliği sağlamak adına lokma döktürüyoruz. Ülkemiz olağan üstü dönemlerden geçiyor. Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye’nin 50 yıl aradan sonra yurt dışına olan ikinci harekatı. Allah askerimize güç kuvvet versin şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi oldu. Bu yüzden mutluyuz. Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kıbrıs’tan Afrin’e bütün şehitlerimize, bu ülkenin kuruluşunda hakkı bulunan tün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …