Cuma , Nisan 26 2024

Başkan Saatcı, Oğlunun Nikâhını Kıydı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; kendi oğlunun nikahını kıydı. Başkan Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı’da evlilik cüzdanını geline teslim etti. Bu güne kadar bir çok çiftin nikahını kıyan 4 dönem Fethiye belediye başkanlığı yapan İYİ Partili Başkan Behçet Saatcı; bu kez kendi oğlunun nikahını kıydı. Başkan Behçet Saatcı’nın küçük oğlu Fatih Saatcı ile Sude Öykü Yavuz’un nikah kıyma töreninde toplam 8 kişi şahitlik yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, CHP  ve İYİ Parti Ankara Büyük Şehir Belediye başkan aday adayı Mansur Yavaş, AK Parti geçmiş dönem Muğla Mileltvekili ve iş adamı Hasan Özyer, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Esin Oruç, Cenk Çeşmeli ve Ali Osman Demirci; Sude Öykü ve  Fatih Saatcı çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Yanıklar Tuana Tail Köyünde düzenlenen yemekli ve canlı müzikli nikah töreni Saat 11.00’de başladı. Düğüne 10 bine yakın kişi katıldı. Akın akın davetlilerin  katıldığı düğün törenine Fethiye ve Muğla dışından bir çok davetli geldi. Davetliler araçlarını park edecek yer bulamadılar. Uzun araç kuyrukları oluştu.  Yurt dışından bile katılımın olduğu düğünde; Başkan Behçet Saatcı ile eşi Nesrin Saatcı ve gelinin annesi Esra Demirci ve babası Murat Yavuz gelenleri hep birlikte davul ve zurna eşliğinde karşıladılar. Takı takacak kişiler için takı sandığı konuldu. Nikah töreni başlamadan önce Damat Fatih Saatcı; Kerimoğlu zeybeği oynadı. İş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği nikah törenine; Mansur Yavaş, Cihan Paçacı, Sadi Güven, Ali Acar, Oral Karakaya, Söğüt Belediye başkanı Halil Aydoğdu, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve eşi, Fethiye ve Seydiekemer’deki oda başkanları, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Ümit ve Keramettin Yılmaz, Veli Pabuşçu, Kadir Sarıhan, Özlem Balcı, eski milletvekilleri ve ismini sayamadığımız bir çok kişi katıldı. Davetlilere konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; herkese teşekkür etti. Gazetemiz olarak Sude Öykü ve  Fatih Saatcı çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …