Cuma , Mart 29 2024

FERİZCAN “HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ”

Fehiyespor başkanı Mustafa Ferizcan Fethiyesporun, ilk iki haftasını değerlendirdi. Son 2 haftada alınan mağlubiyetlerin telafi edileceğini belirten başkan Ferizcan, “Sezona güzel bir galibiyetle başlayarak ilk deplasmanımızdan da 1 puanla dönmüştük fakat ardından oynadığımız 2 maçtan mağlubiyetle ayrılarak taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Ben öncelikle iç sahada oynadığımız maçlarda taraftarımızın göstermiş olduğu büyük destekten ötürü teşekkür etmek istiyorum, son yıllarda görmediğimiz bir potansiyele ulaştılar” dedi.

“Gümüşhanespor ve Zonguldakspor maçlarında güzel bir oyun sergilememize rağmen puan ve puanlar alamadık tabii ki güzel oyunun arkasına sığınmıyoruz çünkü iyi futbola kimse puan vermiyor ama taraftarımız takımımıza güvensin” diyen başkan Ferizcan “Oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçında ilk maçlarda olduğu gibi tribünlerde yerini alsınlar ve desteklerini eksik etmesinler. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız gördükleri desteğin farkındalar, Allahın izniyle çarşamba günü iyi futbol oynayarak sahadan galibiyetle ayrılacaklarına eminim, taraftarımızı Kahramanmaraşspor maçına bekliyoruz” diye konuştu.

 

About egegazetesi

Check Also

Büyükşehir Güreşçisi Kırkpınar’da Birinci Oldu

Edirne’de 9-11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi güreşçisi …