Cuma , Mart 29 2024

Eriş, Fethiyespor’un Son Durumunu Değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Fethiyespor’un son durumunu değerlendirdi. Rakipleri karşısında puan kazanamayan lacivert beyazlı oyunculara sahip çıkan Eriş, “Bizim oyuncularımızın hepsi çok değerli ve kaliteli. Dışarıda diyorlar ya ‘hocanın görevi golcülere vuruşu yaptırmak.’ O işler öyle değil. Kamuoyundaki o bazı bilirkişiler şunu bilsinler ki gol vuruşları Allah vergisi bir şeydir” dedi.

Fethiyespor’un geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da Ottocool Karagümrük’e yenilgisinin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, basın toplantısı düzenledi. Her Çarşamba Fethiyespor Külüp binasında gazetecilere basın açıklaması yapan ve gazetecilerin sorularını cevaplayan tecrübeli teknik adam Levent Eriş,  oyuncularına sahip çıktı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Ne yazık ki şaka gibi bir müsabaka oynadık. Oyunsal olarak haftalardır ivme kazanan, son derece başarılı oynayan bir takımın oyuncu grubuna sahibiz. Gol pozisyonlarına bu kadar çok girip gol pozisyonlarını değerlendiremeyen bir takım konumundayız. Hiç kimse kusura bakmasın bu saatten sonra kimse Ronaldo, Messi’ye nasıl vuracağı anlatamaz. Bizimde oyuncularımızın hepsi çok değerli ve kaliteli. Dışarıda diyorlar ya ‘hocanın görevi golcülere vuruşu yaptırmak.’ O işler öyle değil. Kamuoyundaki o bazı bilirkişiler şunu bilsinler ki gol vuruşları Allah vergisi bir şeydir. Bu sonradan öğrenilmez. 30 yaşındaki oyuncuya öğretilmez. O yüzden de biz oynadığımız oyuna bakarız” dedi.

Eriş, “Oyuncularımın her geçen gün yükselen performansından çok memnunum. Eğer kötü oynuyor olup da kaybetmiş olsaydık çok daha farklı bir yorumları dinlemek şansına sahip olurduk. Bu takımdan bir şey olmaz, bu takım gidiyor diye yorumlar yapılırdı. Kendi kendimize serzenişlerde bulunurduk ve insanların söylediklerini dinlerdik. Fakat kamuoyunda öyle bir söylem var ki iyi Fethiyesporlu insanlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinin takımlara müthiş bir desteği var. Oynadığı oyuna büyük bir takdiri var. Düşme tehlikesinde Nazilli ile biz varız. Ama ilerleyen maçlar ne getirir? Yukarıdan hangi takımlar aşağıya iner zaman gösterecek ama biz kendi biletimizi kesip yolumuza yürüyecek kadar her şey bizim hakimiyetimizde. Kimsenin puan kaybetmesini, kötü oynamasını beklemeyeceğiz. Biz sadece kendi işimize bakıp yolumuzu yürümeye çalışacağız. Kaderimiz zor, meşakkatli ama kaderimize razı değiliz.” diye konuştu.

Fethiye’de 17 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak Fethiyespor-Konya Anadolu Selçukluspor maçı öncesi Eriş şunları söyledi: “Bu haftaki rakibimizle siyasi boyutta, ekonomik boyutta yarışacak bir konumda değiliz. Zaten böyle bir beklentimizde yok. Biz her zaman gerçeklerle yüzleşmek zorundayız. O yüzden de bizim yapacağımız tek şey; biz moralimizi hep yüksek tutuyoruz. Bizim moralimizi bozacak her hangi bir şey yok. Eğer kötü oynuyor olsaydık bugün moralimiz bozuk olabilirdi. O yüzden ben oyuncularımın moralinin bozuk olacağına inanmıyorum. Önümüzdeki maç için bir takım önlemler aldık, teyakkuz ilan ettik. 8 haftada herkes hem izin anlamında hem takıma sahip çıkma, canlandırma adına ne gerekiyorsa biz bireysel olarak bunu gerçekleştirmek çabasındayız. Başkanımız Mustafa Ferizcan bu konuda her daim yanımızda. O nedenle kimse endişe etmesin. Başta Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın verdiği destekler çok fazla. Bizim yolumuz doğru yol.Biz üstüne biraz daha bir şeyler katarak yürümeye devam edeceğiz.”

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …