Pazar , Nisan 28 2024

Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye ve mahallelerindeki yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Cumhur İttifakı olarak her zaman desteklediklerini söyledi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin Fethiye ve mahallelerinde yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.  .

Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri olarak da yapılan çalışmalara destek verdiklerini, fakat çalışmaların turizm sezonuna yetişememesinin sıkıntılar doğurduğunu belirten Öztürk, “Esnaf ve vatandaşlarımız şikayet için bize müracaat ediyor. Bende bu istek ve şikayetleri Fethiye Belediyesi Başkanı Sayın Alim Karaca’ya ileteceğim” dedi.

“Yapımı devam eden çalışmaları işinin ehli müteahhitlere verilmesi gerekiyordu” diyerek açıklamasını sürdüren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Bilindiği üzere sürecin başından bu yana iktidar partisi AK Parti olarak, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin her zaman destekçisi ve arkasındayız. Yapılan çalışmalara hem belediye meclisinde, hem de iktidar yönünden her zaman destek olma gayreti içinde olduk. Fakat bu çalışmaların yapılmazdan önce planlamasının yapılması çok önemliydi. Yani bu işleri yapabilecek ve kaldırabilecek müteahhitlere verilmesi gerekiyordu. Yada vardiya saatlerine yönelerek, yani biraz daha uzun çalışarak bu işlerin yapılması gerekiyordu. Ben bu konularda sıkıntı olduğunu düşünüyor ve görüyorum. Hemen her gün  esnaf ve vatandaşlarımız bize bu işlerin yetiştirilemediği yönünde şikayetlerde bulunuyorlar ve bizleri o bölgelerdeki sıkıntıları görmemiz için çağırıyorlar. Bir yandan yapımı devam eden işlerin neden planlı yapılmadığı yönünde tereddütlerimiz var. Hepimiz Fethiye’nin öz çocuklarıyız. Elbette ilçemize yapılan her iş ve hizmet için teşekkür ederiz. Kesinlikle alt ve üst  yapı çalışmalarının yapılması gerekiyor. Biz Cumhur İttifakı olarak mecliste de bu çalışmaları destekledik. Vatandaşımız ve esnafımız çok zor durumda. En azından yapılan yolların tozu alınarak bir an önce faaliyete geçirilmeli. Biz bu işlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kendilerine Fethiye’deki alt yapı çalışmalarından dolayı çok şikayet geldiğini de belirten AK Parti ilçe Başkanı Öztürk, “Kesinlikle alt yapı çalışmalarının yapılabilmesi için çalışmalar yapılacaktır. Ama Fethiye’de yapılan çalışmaların bir çoğu plansız bir şekilde yapılıyor. Meclis toplantılarında biz vatandaşlarımızın talep ve sıkıntılarını dile getiriyoruz. Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca beye yine bazı konuları aktaracağız. İnşallah bir an önce bu sorunlar çözüme kavuşur ve pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnaf ve vatandaşlarımız biraz daha rahat nefes alırlar” ifadelerinde bulundu.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …