Pazartesi , Nisan 29 2024

Beşkaza Meydanı’nda Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından Sevgililer Günü’ne özel yapılan Özgür Can Çoban ve Haluk Levent konseri, Beşkaza Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Doğukan Alsay’ın sunumuyla gerçekleşen konserde, bir de sürpriz yaşandı. Ramazan isimli bir vatandaş, sevgilisine evlenme teklifinde bulundu.

Program Doğukan Alsay’ın muhteşem şov ve gösterileriyle başladı. Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Ünlü sanatçı Özgür Can Çoban birbirinden güzel şarkılarını meydanı dolduran vatandaşlar için okudu.

EVLENME TEKLİFİNDE BULUNDU
Keskin bıçak, vazgeç gönlüm gibi önemli eserleri tüm Beşkaza Meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte söyleyen Çoban’a, çiçeği Kültür İşleri Müdürü Halime Ok verdi. Bu sırada bir sürpriz de yaşandı. Piste çıkan Ramazan isimli bir vatandaş, sevgilisi Zehranur’a evlenme teklifinde bulundu. Zehranur’un ‘evet’ demesiyle birlikte meydanda yoğun alkış tufanı gerçekleşti.

HALUK LEVENT’DEN MUHTEŞEM SAHNE
Büyük alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Haluk Levent, her zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı gerçekleştirdi. Türk rock müziğinin efsane ismi aynı zamanda AHBAP derneği aracılığı ile yüzbinlerce kişiye yardımda bulunan Haluk Levent, eskiden yeniye muhteşem şarkılarını Fethiye halkı için söyledi.

HALUK LEVENT, KARACA’YA SARILDI
Haluk Levent, “Beni biliyorsunuz, hiçbir siyasi partiyle ilişkim yok. Yalakalığı hayatta sevmem. Neden böyle başkanları seviyorum (Alim Karaca) biliyor musunuz?  Biz konsere çıkıyoruz, 3 saat konuşuyorlar” dedi. Ardından Belediye Başkanı Alim Karaca’ya sarıldı.

“MADDİ BİR TALEBİ OLMADAN BURAYA GELDİ”
Özgür Can Çoban ve Haluk Levent’e teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı konuşmada, “Bizlerle birlikte olan her iki sanatçımıza teşekkür ediyorum. Şahsım adına Haluk Levent’i Fethiye’mizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Göcek’e geldi, Rus Kızılordu ile birlikte geldi. Haluk Levent, bizden bir kuruş maddi talebi olmadan, sizin için buraya geldi. 11 ilimizde büyük bir deprem olduğunda, oradaki halkımızı yalnız bırakmayan sevgili Haluk Levent’i yürekten kutluyorum. Halen orada yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Bizler de, halkımızla el birliği ile deprem bölgesine yardımlarda bulunduk. Haluk bey, şimdi o bölgede okullar yapıyor.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …