Cuma , Nisan 26 2024

ENGELLERİ KALDIRDILAR

Engelli sürücülerin yaşamını kolaylaştıracak Engelsiz Hareket Test Sürüşleri, Fethiye’de de yapıldı.

Fethiye’de bir Otomotiv firması yaklaşık 60 engelli sürücünün katılımıyla test sürüşleri gerçekleştirildi. Engelli sürücüler tüm gün boyunca kendilerine uygun araç ve aparatları deneyimlemenin yanı sıra, yasal hakları konusunda da bilgi edindiler.

Engelsiz Hareket Test Sürüşleri hakkında bilgi veren satış danışmanı Murat Arıkan; “Engelsiz sürüş hareketiyle bugün çok güzel bir etkinliğe imza attık ve başarılı oldu. Birçok engelsiz diye tabir ettiğimiz vatandaşlar burada gelerek araçları test ettiler. Engelsiz sürüş hareketi 2016 yılının ocak ayından itibaren başladı. Aparat hediye dediğimiz kısım burada çok önemli çünkü engelli kişiler araç aldıklarında en büyük sıkıntı ‘biz bunun plan projesini nereye çizdireceğiz, biz bunun aparatını kime yaptıracağız’ derken burada bizler devreye girdi ve hediye edelim dedik. Biz bu parçaları fabrikada takılmış bir biçimde müşterilerimize hediye ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …