Çarşamba , Nisan 24 2024

Fethiye ve Seydikemer Mahalle muhtarları,

Fethiye ve Seydikemer Mahalle muhtarları, düzenlenen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Fethiye ve Seydikemer Muhtarlar Derneği tarafından Boğaziçi Restaurantta kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltıya Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, çevre ilçelerdeki dernek başkanları ile Fethiye ve Seydikemer’deki mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltı etkinliğinde muhtarlar bir birleriyle sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular. Kahvaltı etkinliğinin ardından konuşma yapan Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma işaret ederek birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Düzenlenen kahvaltıya katılan herkese teşekkür eden Canözü, “Amacımız tanışıp kaynaşmaktı. Bence çok güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven: “2014 yılından sonra Fethiye olan ilçemiz Seydikemer ilçesi olarak değişti. Kahvaltıya gelen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacımız var. İçlerimiz adına inşallah hayırlı olur. Fethiye’yle ayrılsakta beraberiz” diye konuştu.

Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş de: “Muğla’da 565 mahallemiz var, 565 muhtarımız var. Federasyon olarak 420 tane üyemiz var. Bu dönem muhtarlarımızla böyle bir toplantıda bir arada olmak çok güzel. Gece gündüz Muğla’da bir işiniz olduğunda kapım hepinize açık. Fethiye’de de ben sizleri bileyim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından muhtarlar Boğaziçi Restaurantta toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …