Salı , Nisan 23 2024

Engelli Öğrencilere Forma Hediye Ettiler

Özel Fethiye Hatem İlkokulu Ortaokulu öğrencileri, zihinsel ve bedensel engelli öğrencilere forma armağan ettiler. Fethiye Hatem Ortaokulu öğrencileri tarafından Fethiye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne spor yapmak için gelen zihinsel ve bedensel engelli öğrencilere forma hediye edildi. Formalarını giyen öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Özel Fethiye Hatem İlkokulu Ortaokulu Müdürü Mehmet Uzunoğlu, engelli öğrencilere forma hediye etme düşüncesinin okul aile birliğinin düşüncesi olduğunu belirterek; “Velilerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle engelli öğrencilerimize forma ve çeşitli hediyeler vermek istediler. Bizlerde bu gün velilerimizin bu güzel düşüncesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz harçlıklarını biriktirerek engelli kardeşlerine hediye aldılar. Harun müdürümüze böyle bir sosyal etkinlikte öğrencileri birleştirdiği için de teşekkür ederim” dedi.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit de: “İlçe müdürlüğümüz bünyesinde yaklaşık 80 engelli vatandaşımızı evlerinden alıp, salonu getirip spor yaptırıp tekrar evlerine bırakmak suretiyle etkinliklerimiz var. Bu kapsamda bize bu imkanı sağlayan İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Ulaşamadığımız ve spor yapmak isteyen vatandaşlarımız varsa bize ulaşıp spor yaptırırız” diye konuştu.

Özel Fethiye Hatem İlkokulu Ortaokulu Müdürü Mehmet Uzunoğlu’na teşekkür eden Yiğit: “Hatem öğrencileri bizim engelli sporcularımıza jest yaptılar. Bu duyarlı davranışlarından dolayı sayın müdürüme ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …