Perşembe , Nisan 18 2024

MÜSİAD Üyeleri MHP Yönetimini Ziyaret Etti

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Fethiye Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Tufan ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay’ı ziyaret etti.

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Fethiye Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Tufan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay’ı ziyaret ederek, MHP ile dirsek temasında bulunmak istediklerini söylediler.

Ziyaret nedeniyle açıklama yapan MUSİAD Fethiye Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Tufan, “Kasım ayında Fethiye MUSİAD’ı kurma çalışmalarına başladık ve Mart itibariyle de açılışımızı hedefliyoruz. Arkadaşlarla teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda da uzun yıllardır Fethiye siyasetinde ve bölgemize hizmetleri olan İlçe Başkanımızı ziyaret etmek için geldik MHP’ye de ayrıca ülke siyasetine olan katkılarından dolayı ve milli duruşundan dolayı teşekkür ederiz. Onlarla bir arada dirsek temasında hareket etmek istediğimizi belirtmek isteriz” dedi.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay da “Ticaret çok farklı bir şey, iş adamlığı çok farklı bir şey. Ülkenin ekonomik koşullarını hepimiz biliyoruz. Burada müteşebbisin veya yeni iş adamlarının özellikle de genç işadamlarının önünün açılması adına hem yerel iktidarların hem de merkezi hükümetlerin üzerine düşen çok ciddi görevler var. Ne yazık ki gerek yerel idareler tarafından gerekse merkezi hükümet tarafından ülkemizde kendi müteşebbisini zora sokan bir yapı var.  İnşallah 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanlığı hükümet etmek sistemi oturduğu zaman ülkemizdeki müteşebbislerin tamamının önü açılacak ve dolayısıyla da ülke sıçramaya hazırlanacak, bir nevi üreten toplum haline gelecek. Televizyonlarda ve ulusal basında izlediğimiz tüketen toplum olduğumuz ve Türk milletinin üreten toplum olmadığı anlatılıyor. Bunu bizde üzülerek izliyoruz ama üreten bir toplum olmak için mutlaka merkezi hükümetlerin bunda etkisi olması lazım. Ne acı ki ülkemiz 4 taraftan kuşatılmış ve sayın başkanımızın da buyurduğu gibi ülkemiz hem içeride hem dışarıda hem doğu cephesinde hem batı cephesinde mücadele veriyor. İçimizdeki bazı unsurlar ise bu mücadeleyi alttan alttan oyuyor. Bu ülkemizde yaşayan insanların dikkatle izlemesini ve milletin yanında tavır alması gerekirdi. Ne yazık ki 15 Temmuz sürecinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin içerisinde bulunduğu koşulları dünden beri söylemesine rağmen maalesef 15 Temmuz’da idraki söz konusu olmuştur. Biz ülkemiz ve milletimizin ve iktidarımızın arkasındayız söylemi ile şuanda da bu şekilde aynen duruyoruz. Bu süreç bundan sonrada devam edecek. Biz MHP olarak ülkesini ve milletini canından aziz bilen bu uğurda hiçbir menfaat gözetmeyen hizmet eden örgütlü teşkilatız. Bu manada bizi ziyaret eden arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada bu ülkeyi birlikte idare etmek hatta Fethiye siyasetine birlikte damga vurmak için elimizden gelen gayreti yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Ben 61 yaşındayım ve bakıyorum ki arkadaşlarımızın hepsi çok genç. İnşallah bu yönetim hem Türkiye siyasetinde yer alacak hem de Fethiye siyasetinde yer alacak” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …