Perşembe , Nisan 25 2024

Sarıhan “Kan Vermek Can Vermektir” 

AK Parti Fethiye  ilçe Teşkilatı  ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Kızılay’a kan bağışında bulundu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “Kan vermek can vermektir. Mehmetçiğimiz için kan veriyoruz” diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik kampanya başlatan Türk Kızılay’ına  AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı destek verdi. AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, yönetim kurulu üyeleri ve partililer Uğur Mumcu Parkı girişinde konuşlanan Kızılay Kan Alma Merkezinde önce form doldurdular. Başkan Kadir Sarıhan ve AK Parti ekibi daha sonra sağlık kontrolünden geçip, kan bağışında bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “Parti yönetimindeki arkadaşlarımız ve partililerimizle birlikte Kızılay Kan Alma Merkezine gelerek Mehmetçiğimiz için  kan bağışında bulunuyoruz” dedi.

Sarıhan, “Hem sağlığımız için, hem de her an ne zaman, nerede ve kan ihtiyacının kime ihtiyaç olacağı belli olmaz. Bir gün bize de ihtiyaç olabilir. Özellikle Afrin operasyonundaki harekatta mücadele veren yiğitlerimizin, Mehmetçiklerimizin de kana ihtiyaç duyabileceğini, oradaki vatandaşların da yaralanarak kana ihtiyaç duyabileceği düşüncesiyle burada kan bağışı yapıyoruz. Teşkilat mensupları ve arkadaşlarımız ile birlikte buraya geldik ve seve seve kanımızı veriyoruz. Kan vermek can vermektir. En hayırlı işlerden birisi kan vermektir” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …