Pazartesi , Mayıs 20 2024

15’inci kurultaya Hazırlanıyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi  Fethiye Kadın Kolları Başkanlığı için aday yarışı başladı. CHP Kadın Kolları bu yaz 15’inci kurultayını düzenleyecek. Cumhuriyet Halk Partisinde; 20 Mayıs 2024’te ilçe kongreleriyle başlayacak olan  kadın kolları kongre süreci; 4 Ağustos’taki olağan kurultayla son bulacak. 22 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan CHP  Fethiye Kadın Kolları Başkanlığı kongresi seçim süreci heyecanlı bir şekilde başladı. 22 Haziran 2024 tarihinde Özer Olgun Kültür Merkezi’nde saat 14.00 da yapılacak olan CHP Kadın Kolları seçiminde başkan adaylığını açıklayan  dört kişi partililerle bir araya geldiler. CHP Fethiye parti merkezinde aday tanıtım etkinliğinin ilki düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu aday tanıtım etkinliğinde CHP Fethiye Kadın Kolları başkanlığına aday olan 4 kişi adaylığını ilan ettiler. CHP  Fethiye Kadın Kolları başkanlığına aday olan Emel Türkel, Onur Ekmekçi, Necla Orhon, ve Güler Özcan konuşmalarını yaparak kendilerini tanıttılar ve projelerini açıkladılar. Aday tanıtım etkiliğine; CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Fethiye Belediyesi  kadın meclis üyelerinden Derya Yılmaz, Tuğçe Doğu ve Gülümser Oymak, CHP eski belediye meclis üyesi veli Pabuşçu ile kadın üyeler katıldılar.

“GENÇ DİNAMİK BİR KADIN KOLLARI DİLİYORUM”

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP  Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, partisinin kadın kolları seçim sürecinin başladığını duyurdu. Koyuncu, katılımcılara verdikleri emek ve çaba için teşekkür ederek, başarının tüm partililerin ortak bir kazanımı olduğunu vurguladı. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu sefer de güzel çalışmalar yapıldığını belirten Koyuncu, örgüt adına tüm üyelere teşekkür ederek, başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi olacağını belirten Koyuncu konuşmasında “Verdiğiniz emekten ve çabadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu başarı hepimizin başarısı, hep beraber belediyemizi kazandık. Bundan önce ki seçimde de gayet güzel çalışmalar yaptık. Örgütüm adına hepinize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere kadın kolları seçim süreci başladı. Kadın Kolları Başkanımız Gülümser Hanım aynı zamanda Belediye meclis üyemiz oldu. Şuanda duyduğunuz kadarıyla 4 tane kadın kollarında aday adayımız var. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum. Burada 4 tane olarak görüyoruz ama divan kurulduktan sonra bile son anda aday çıkabiliyor, bunu da siz bilin istiyorum, bilmeyenler için söylüyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Genç dinamik bir kadın kolları diliyorum. Sahada çok işimiz var. Bize verilen güveni boş çıkarmamız gerekiyor. Belediyeyi kazandık ama önümüzde daha zorlu bir genel seçim var. Her geçen gün çalışmamızın artması gerekiyor. Kadın kollarının bu şekilde yapılanmasını diliyorum. Biz yönetimimiz olarak bundan sonra seçilen kim olursa olsun rahat bir şekilde çalışacağız. Taraf yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

“Çok Güzel Bir Proje Yapacağız”

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı’nın işletme ihalesi gerçekleştirildi ve …

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.