Cuma , Nisan 19 2024

‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ Fethiye’den Yola Çıktı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin Mahalli İdareler Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Anlat hemşehrim dertleşelim’ otobüsü Fethiye’ye geldi. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin Mahalli İdareler Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Anlat hemşehrim dertleşelim’ otobüsü Fethiye’de Beşkaza Meydanına gelerek vatandaşların dertlerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyip, not aldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Muğla eski milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti Fethiye ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar tarafından karşılanan genel merkez yetkilileri burada hatıra fotoğrafı da çektirdi. Otobüs önüne konulan masada İYİ parti ilgilileri vatandaşların Türkiye, Muğla ve Fethiye ile ilgili sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini de aldılar.

SORUNLARI BİZZAT YERİNDE DİNLİYORUZ

İYİ Parti Kurucu Kurulu Üyesi Sultan Neslihan Seven, “25 Ekim’de kuruluşunu ilan ederek yola çıkan İYİ insanlar olarak, Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın ortak projesi için buradayız. İYİ Parti, sesine kulak verilmeyen, söyleyecek sözü olanı konuşturmayan siyaset anlayışına tepki olarak ortaya çıkan bir harekettir. Dolaysıyla, Türkiye’nin konuşması, derdini anlatabilmesi, sorunlara çare bulunabilmesi, bizim öncelikli görevimizdir. Milletimizin “İYİ Parti dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim…” projesi kapsamında, dertlerini dinleyemeye gidiyoruz. İnsanlarımızın sorunlarını yerinde ve bizzat kendilerinden dinleyeceğiz. Çözümü hep birlikte arayacak ve emin olun, bulacağız” dedi.

AYDINLIK ÜLKEDEN BAŞLADIK

Tüm Türkiye’yi kapsayacak bu yolculuğa neden Fethiye’den başladıklarını anlatan Seven, “Çünkü tarihte bir dönem adı ‘Uzak Diyar’ olan ‘Meğri’ydi. Uzakları yakın etmek için buradayız. Çünkü Likyalılar döneminde adı ‘Aydınlık Ülke’ anlamına gelen ‘Telmessos’tu. Aydınlık bir ülke hedefiyle buradayız. Çünkü Osmanlı’nın ilk pilot şehidi hemşehrimiz Fethiye Bey ile aynı inancı taşıdığımız için buradayız. Çünkü Fethiye’nin, vatansever insanları gibi, vatan ve millet sevgisiyle buradayız. Bu projenin ilk durağı Fethiye’de bizlerle birlikte olan saygıdeğer basın mensuplarına, projenin yürütücüsü Mahalli İdareler Başkanlığımıza, partimizin kurucu üyelerine, Fethiye İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine ve her konuda desteklerini esirgemeyen Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya, Fethiye’mizin sıcak, samimi ve vatansever insanlarına çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız. Bildiklerimizin dışında, konuştukça anlayacak, anladıkça çözeceğiz. İYİ İnsanlar olarak, Fethiye’ye de, Türkiye’ye de İYİ geleceğiz” diye konuştu.

AKŞENER’E TEŞEKKÜR

İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ da, “İYİ Parti iyi olacağını artık göstermeye başladı. Türkiye’de ilk defa yapılan mahalli idareler ile ilgili bu projede emeği geçen başta genel başkanımız Meral Akşener’e, Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek’e ve tüm ekibine teşekkür ederim. Böyle bir projede vatandaşlarımızın önerileri ve talepleri çok önemliydi. Bu projeden dolayı İYİ Parti genel merkezine teşekkür ediyoruz. Bu projenin Muğla’da ve Fethiye’de başlaması içinde ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SAATCI KATILACAK MI?

Vatandaşlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın İYİ Partiye katılıp katılmayacağını sorarken, bazı vatandaşlar da İYİ Parti Fethiye’de vitrinini tam tanıtamadı. Bu otobüs projesi iyi tanıtılmış olsaydı burada daha fazla kalabalık olurdu şeklinde sorular sordular. Yetkililerde soruları almak ve  sorunları dinlemek için burada olduklarını söylediler.

2 GÜN MUĞLA’DA

Muğla eski milletvekillerinden Metin Ergün de, “Otobüsümüz 2 günlüğüne Muğla’da olacak. Vatandaşımızın dertlerini dinliyoruz. Siyasette çözüm yollarını vatandaştan önerileri alarak not alıyoruz. Biz hiç durmadan çalışmalara devam ediyoruz. İttifak konusunda da yetkili kurumlarımız gerekli kararı verecektir. Genel başkanımız bu konuda gerekli açıklamaları yapmaktadır” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …