Cumartesi , Nisan 20 2024

Başkan Saatcı, Makamını Kadınlara Bıraktı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl geleneksel hale getirdiği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle başkanlık makamını ve görevini kadın meclis üyesine Nalan Nurhat’a bıraktı. Vekil Nalan Nurhat, çalışan tüm kadın personele hediye takdim etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her yıl olduğu gibi bu senede görevini 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bayan meclis üyesine devretti Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya ve Personel Müdürü Mesut Doğan, belediye çalışanları adına hazırladıkları çiçeği Belediye Başkan Vekili Nalan Nurhat’a sunarak kadınlar gününü kutladılar. Daha sonra Vekil Nalan Nurhat, Fethiye Belediyesi’nin tüm hizmet binası ve idari birimlerini gezerek, kadınlar gününü kutlayıp çalışan bayan personellere kırmızı gül ve hediye takdim etti. 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle görevi Başkan Saatcı’dan devir alan Fethiye Belediye Meclis Üyesi Nalan Nurhat yaptığı açıklamada; “Dünya kadınlar günü nedeniyle bugün belediye başkanlığına vekalet ediyorum. Böyle bir günde vekil olmak çok onur verici. Günümüz çok hoş, çok güzel geçiyor. Tüm belediye çalışanı hanımlarla birlikteydik. Bugün aslında bir kutlama değil, dayanışma, direniş ve bu uğurda can veren, bir çok kazanımlara ön ayak olmuş olan kadınlarımızı anma günüdür. Tüm kadınlarımıza hukuki ve sosyal anlamda daha kaliteli, güzel bir yaşam diliyorum. Kadın olmak zor. Çalışsın çalışmasın bütün kadınlar emekçidir. Tüm emekçi kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …