Pazar , Nisan 28 2024

Bahçeşehir 7’de 7 Yaptı: Namağlup Lider

Fethiye’yi Voleybol 2. liginde temsil eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü baştan sona üstün geçen müsabakada Bornova Bediyespor  Kulübünü 3-0 yendi. 7 maç oynayan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü namağlup olarak devam ediyor.

2020-2021 Voleybol sezonu kadınlar 2. Lig karşılaşmaları 11 Ekim Pazar günü başladı.  Kadınlar 2. Lig’de yer alan ve Fethiye’yi temsil eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü sezon başından bu güne 7 maç oynadı. İlık maçtan bu güne kadar hiç yenilmedi. Yedide yedi yaparak liderlik koltuğunda namağlup olarak Fethiye’yi temsil ediyor.

Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı 2. Lig’de mücadele ediyor. 11 Ekim Pazar günü Aydın deplasmanında Aydın Büyükşehir Belediyespor’la ilk maçına çıktı. O gün den bu güne Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Lig’de 7 maç oynadı. Başarılı bir şekilde devam eden voleybolcularımız 29.11.2020 Pazar günü saat 17.30 sıralarında Fethiye Beşkaza spor salonunda Bornova Bediyespor Kulübü ile karşılaştı.  Fethiye temsilcisimiz  29 Kasım  Pazar günü seyircisiz olarak oynadığı maçı yine 3- 0 kazandı.  Fethiye’de Bornova  Belediyespor Kulübü ile oynadığı setleri 25-15, 25 -19, 25- 19 alarak lider olarak yoluna emin adımlar ile devam ediyor….. Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı sahaya Gülen, Gülem, Büşra , Seden , Zeynep, Tuğba ve Neslihan (libero) olarak mücadele ettiler.

TAKIM BU GÜNE KADAR KIMLERI YENDI

25 Ekim Pazar günü TFL Altekma, 1 Kasım Pazar günü Rota Koleji ile Fethiye’de karşılaşacak olan Fethiye Bahçeşehir Kadınlar Voleybol takımı 8 Kasım Pazar günü Denizli Merkezefendi, 15 Kasım Pazar günü Akhisar Gücü, 22 Kasım’da Dostspor, 29 Kasım’da Bornova Belediyesini yendi. Yani 7’de 7 yaptı. Yani namağlup takımımız.

BUNDAN KIMLER ILE OYNAYACAK

6 Aralık’ta Arkasspor ve 13 Aralık Pazar günü de kendi evinde Aydın Gençlik Hizmetleri ile karşılaşıp, 20 Aralık Pazar günü Salihli Belediyespor kulübünü ağırlayıp ligi noktalayacak.

Fethiye Bahçeşehirspor voleybol takımı Antrenör  Ali Elmadibi, ‘’Kadınlar 2. Ligde oldukça iddialıyız. Görüldüğü gibi namağlup olarak sürdürüyoruz. Sporcularıma ve camiamıza teşekkür ediyorum. Fethiye ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …