Salı , Nisan 23 2024

AK Parti’den Nezaket Ziyareti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Cumhur İttifakı işbirliğinde Gönül Belediyeciliği anlayışında yerel seçim sürecinin sevgi ve nezaket ortamında geçmesini diledi.

Bu anlayışla AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Suat Aybek ve Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Ünal Bulut’u ziyaret ettiler. Yerel seçim sürecinin konuşulduğu ziyarette seviyeli bir ortamda geçmesine vurgu yapıldı.

İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Siyasi partilere nezaket ziyaretleri kapsamında İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı ve belediye başkan adayını ziyaret ediyoruz. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz. Siyaset memlekete hizmet için yapılır. Yerel seçim sürecinde kimseyi incitmeden seçim propagandası yapacağız. Sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş açıklamasında, “Yerel seçim sürecinde birlik beraberlik içinde başladığımız bu yarışın, 31 Mart akşamına kadar aynı şekilde devam etmesini diliyoruz. Kendileri bu konuda bize hoşgörülü davrandılar. Sayın Cumhurbaşkanımız geldiği zaman bayrağımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın resmini kendi teşkilatlarına yakın bir yere asmamıza izin verdiler. Gösterdikleri nezaketten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Yerel seçim sürecinde kardeşlik ve dostluk ortamı hepimizin isteğidir. İnşallah bu yarışın sonunda iyi çalışan, hak eden galibiyete ulaşır. Kim kazanırsa tebrik etmek bizim boynumuzun borcudur. Kazanan kim olursa Fethiye’mizin gelişmesi için projelerimizle katkıda bulunacağız. Kazanan adayı rozetini çıkarıp, tüm Fethiye’yi kucaklamalıdır” dedi.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek yaptığı açıklamada, “Genel seçim süreci Fethiye adına çok güzel geçmişti. İnşallah bu dönem de başkanımızın dediği gibi kardeşlik ortamında nihayetlenir. Başarıya ve sonuca ulaşan adayı bizler de takdir edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde örnek bir siyasi anlayış gösteren Fethiye’miz için bu yerel seçimler hayırlara vesile olur” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Ünal Bulut, “Adil ve hakkaniyetli bir yarış olmasını diliyoruz. Hak eden kazanacaktır. Bu tür örnek davranışlar, tabanımıza da örnek olacaktır. 31 Mart akşamında kazanan partinin, kutlamalarının da ölçülü olmasını önemle rica ediyorum. Geçen seçimlerde uygun olmayan şeyler yaşadık. Bu nazik davranışlar ve ziyaretler gelecek dönemlerde de devam eder. Çünkü bizler Fethiye için güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Örnek olmak hepimizin görevi diye düşüyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …