Perşembe , Mart 28 2024

Milletvekili Gökcan Muhtarları Dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde muhtarlar ile bir toplantı yaptı. Milletvekili Gökcan, Fethiye’deki 41 mahalle muhtarının sorunlarını dinledi. Gökcan, kendisine iletilen sorunların takipçisi olacağının sözünü verdi.

Fethiye ve Seydikemer programı kapsamında Fethiye’deki mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, bazı konuları telefonla ilgili yerlere aktardı. Gerçekleşen toplantıda AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldılar. Mahalle muhtarları sırayla dilekçelerini ve taleplerini Milletvekili Gökcan’a ilettiler. Muhtarlar bölgelerinde bulunan sorunları anlatırken, Gökcan bu konuların takipçisi olacağını belirtti. Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında gerçekleşen toplantı, sohbet havasında geçti.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Fethiye’de muhtarlarımız ile bir araya geldik. Sorunlarını yüz yüze anlatma talebinde bulundular. Hafta sonundan bu yana Fethiye ve Seydikemer’de incelemelerde bulunuyorum. Gündüz programında Seydikemer’deki muhtarlarımızla bir toplantı yapmıştık. Muhtarlarımız mahallelerindeki elektrik, iletişim, eğitim, yol ve su konularında sıkıntıları var. Milletvekili olarak bizim yetkimizde olan yerler var. Ama yollar ve içme suyu tamamen büyükşehir belediyesinin yetkisinde. Biz vatandaşlarımızı ve muhtarlarımızı dinliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Fethiye’de güzel hizmetlere imza atacaklarını vurgulayan Muğla Milletvekili Gökcan, “Talepleri alacağız. Bazılarını sayın valimizle görüşeceğim bazılarını da kaymakamımıza aktaracağım. Amacımız sorunları muhtarlardan dinlemek ve çözüm bulmak. Pandemi kuralları dahilinde güzel bir toplantı yaptık. İlçe başkanımızla birlikte önümüzdeki süreçte bize iletilen sorunların takipçisi olacağız. Görüştüğümüz il müdürleri Fethiye’ye gelecek ve mahalleleri ziyaret edecekler. Muhtarlarımızla görüşüp yerinde tespit yapıp, ona göre çözüm önerilerini gerçekleştireceğiz. Muğla Milletvekili olarak amacım Muğla merkez ve ilçelerinde yaşayan halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak. Yeni seçilen ilçe başkanımız, bizim Fethiye’deki temsilcimiz. Daha güzel bir Fethiye için çalışacağız. Güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …