Cuma , Nisan 26 2024

MÜSİAD Tanışma Toplantısı Yapıldı

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Fethiye Şubesi tanışma toplantısına Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de katıldı. Kahvaltılı toplantıda konuşan MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Fethiye Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Tufan, teşkilatlanma çalışmalarını son aşamaya getirdiklerini belirterek; ”Şube Başkanlığı açılışımıza Sayın bakanlarımızdan birinin teşrifi ile en kısa sürede yapmayı planlıyoruz” dedi. Milletvekili Nihat Öztürk de ”MÜSİAD İş Adamları Derneği hükümetimizin yanında her zaman milli bir duruş gösterdi” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Fethiye Şubesi DSİ salonunda kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi. Bu toplantıya Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MÜSİAD Fethiye Şube Kurucu Başkanı Kemal Tufan ve üyeler katıldı. Kahvaltılı toplantıda üye tanıtımları da yapılırken, MÜSİAD Fethiye Şubesi üyelerinin toplam bin 161 personel çalıştırdığı ve istihdam sağladığı bildirildi. MÜSİAD Fethiye Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Tufan, Fethiye MÜSİAD’ı oluşturarak şube olma konusunda büyük bir mesafe kat ettiklerini belirterek; ”En kısa sürede Sayın bakanlarımızdan biri ve Milletvekillerimizin de katılımıyla şube açılışımızı gerçekleştirmek istiyoruz. Fethiye ticaretinde gelişme sağlama adına önemli hedeflerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de MÜSİAD Fethiye şubesinin Muğla’da önemli bir mesafe aldığına dikkat çekti. MÜSİAD’ın Türkiye’de ekonomik anlamda ciddi katkısının bulunduğunu söyleyen Öztürk; ”Siyaset yaparken de milli duruşu olduğunu bilenlerdeniz. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sürecinde ayrıca Çukur operasyonlarında sizlerin duruşu sayesinde hainler amaçlarına ulaşamadılar. Milli  değerlerimizi yıpratmak isteyen ‘Muğla’ya Türkiye’ye gitmeyin, yatırım yapmayın’ diyen Milletvekillerini gördük. MÜSİAD’lı iş adamları her konuda devletin yanında milli bir duruş gösterdi. Son konjektörlere bakınca bu duruşun devamını diliyoruz” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …