Cuma , Nisan 26 2024

FGD’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştiren ve yeni yönetim oluşturan Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük’ü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yeni görevinde başarılar dileyen Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu; “Fethiye Gazeteciler Derneğinde yeni değişikliklerin olduğunu öğrendik. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Yeni başkan ve yönetim kuruluna bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da bilgi paylaşımlarında doğruları uygulayacağız. Halkımızın daha iyi ve doğru bilgileri alması konusunda işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Doğru bilgilerin alınması ve doğru haberlerin yapılması konusunda bilgi paylaşımı konusunda daha önce işbirliği içerisinde olduklarını belirten Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük; “Bizler de kamu hizmeti verdiğimizden dolayı kurum ve kuruluşlarla bağlantılarımızı güçlendireceğiz. Çünkü halkımıza doğru bilgileri vermemiz gerekmektedir. Daha önce de Sayın Müdürümüzle işbirliği içerisindeydik Bu işbirliğimizi sürdürüp, diyaloglarımızı arttıracağız. Bazı kurumlarla olan iletişim bozuklarını da en kısa sürede gidereceğiz. Bizleri ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …