Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiye İlçe Teşkilatını Ziyaret Ettiler

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı ve başkan adayı Şaban Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı ve başkan adayı Şaban Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, yeniden AK Parti İlçe Başkanı seçilerek güven tazeleyen AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, 4 Nisan’da yapılacak DTO Fethiye Şubesi başkanlık seçimleri öncesinde de yeni ekibini tanıttı.

İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Arıkan, 4 Nisan’da yapılacak başkanlık seçimi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fethiye’de kamu kurumu ve kuruluşlarının yanı sıra siyasi parti ilçe temsilciliklerini de ziyaret eden DTO Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan, Odanın çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

DTO Başkanı Şaban Arıkan ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Kadir başkanıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için ziyaret ettik. Sayın başkanımı aldığı yeni görevde Allah utandırmasın. Tekrar Fethiye’ye iyi hizletler yapmasını diliyorum. Seçimler üst üste geldiği için bizlerde yeni ekibimizle ziyaret etmek istedik. Bunun için biraz geç kaldık. Hem yeni ekibimizi tanıştıralım hem de sizlere hayırlı olsun demek istedik. Allah nasip ederse 4 Nisan’da da DTO Fethiye Şubesinin seçimleri olacak. İnşallah Fethiye’ye hep beraber daha iyi hizmetler yaparız” dedi.

Arıkan, “Türkiye’deki denizciliğin AK Parti dönemi var birde AK Partiden öncesi dönemi var. AK Parti’den önce denizcilik müsteşarlığında denizci hariç herkes vardı. Ama AK Parti ile beraber artık sadece denizcilik mezunları bakanlığımıza alınıyor. Ben bu konuda da kendilerine teşekkür ederim” dedi.

DTO Başkanı Şaban Arıkan’a ve ekibine teşekkür eden Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “4 Nisan’da yapılacak olan genel kurullarında tekrar aday olacaklar. Şaban Bey uzun süredir Deniz Ticaret Odasında kurumun her türlü ayrıntılarını, sorunlarını bilen, çözen  ve çözmeye çalışan bir ağabeyimiz. Çok kıymetli hizmetleri de olmuştur. Diğer alanlarda sivil toplum örgütlerinin çeşitliliği var, hizmetleri var ama DTO deniz alanında hemen hemen en başta gelen ve az sayıda olan sivil toplum örgütlerimizden birisi. Şaban Bey’e bu zorlu görevinde ve bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarında başarıları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki genel kurullarında da başarılı olacaklar ve Fethiye’ye hizmete devam edeceklerdir. Biz AK Parti temsilcisi olarak, Ak Parti Fethiye ilçe Başkanı ve hükümetimiz olarak denizcilik alanında yapılması gereken revizyonları, değişimleri, dönüşümleri yapmaya çalışıyoruz, yapıyoruz. Bundan böylede DTO’nun temsilcisi olarak Şaban başkanımızın ve ekibinin Fethiye’deki her türlü istek ve yapılacak olan her türlü yatırımlar konusunda da elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …