Cuma , Nisan 19 2024

Şahiner; “Muhtarlarımızın Yanındayız”

Fethiye ve Seydikemer Muhtarlar Derneği, örnek bir organizasyona imza attı. İki ilçenin güç birliğini vurgulamak adına düzenlenen kahvaltılı toplantı, Fethiye Körfezi manzarasında sohbet havasında gerçekleşti. Boğaziçi Restoran’da yapılan etkinliğe Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün şehir dışında olması sebebiyle Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan katıldı.

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven işbirliğinde düzenlenen programda, iki ilçenin muhtarları tanışma imkanı buldu. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan’ın katılımıyla gerçekleşen programın amacının ilçeler arasındaki güç birliğini arttırmak olduğu ifade edildi.

MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı konuşmada, “31 Mart seçimlerinin ardından değişen muhtarlarımız oldu. Fethiye’de biz arkadaşlarla tanışma toplantımızı ve bilgilendirmeleri yaptık. Muhtarlar Derneği başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hem yerel yönetimler hem de genel idare olarak her zaman sizlerin yanındayız. Muhtarlarımız mahallelerde devletimizin kılcal damarları konumunda. Vatandaşların taleplerini bizlere, bizlerin taleplerini de vatandaşlara iletiyorlar. Bizim sizlerden beklentimiz çok yüksek. Mahallelerinizde ihtiyaç sahibi vatandaşlar varsa bunları bizlere iletmenizi istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm muhtarlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda mütevelli heyeti üyesidir. Fethiye’de geçen yıl 11 milyon TL yakın yapmış olduğumuz yardımlar var. Burada yine sizlerin desteğini bekliyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BİR AİLE OLARAK HİZMET EDECEĞİZ

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, “Bu toplantı hem muhtarlarımızın tanışmasına hem de iki ilçe arasındaki güç birliğinin artmasına vesile oluyor. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen muhtarlarımıza ve tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Hepimizin amacı Seydikemer ve Fethiye’deki vatandaşlarımıza bir aile olarak hizmet etmek” diye konuştu.

41 MAHALLE İÇİN PROJE HAZIRLIYORUZ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamasında, “Fethiye’deki muhtar arkadaşlarımızla ilçemizi şekillendirme adına işbirliği yapıyoruz. 41 mahallemiz için projeler hazırlıyoruz. 5 yıl içinde bütçemiz dahilinde sırasıyla bunları hayata geçireceğiz. Muhtarlarımız beni sürekli arıyorlar ve ben bundan rahatsızlık duymuyorum. Partizanlık yapmadan, nereden ne kadar oy çıktığına bakmadan tüm mahallelerimizde büyükşehir belediyesi, iktidarımız ve Sayın Kaymakamımız ile birlikte bu bölgede hizmet yapmak istiyoruz. Bu konuda başarılı olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Çok iddialıyız. Bizim dönemimizde ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi olarak, geçen 5 yıla oranla iki kat hizmet yapacağız. Bunu yapmadığımız takdirde daha önce basın önünde dile getirmiştim aday olmayacağım. Bizleri buluşturan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, görevlerinizde başarılar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

SEYDİKEMER VE FETHİYE ETLE TIRNAK GİBİDİR

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, “Burada muhtarlarımızdan neredeyse eksiksiz bir katılım görüyorum. Geçmişte muhtarlık görevinde bulunup da ebediyete intikal eden büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. Seydikemer ve Fethiye etle tırnak gibidir. Fiziki anlamda iki ayrı ilçe olsa da kökü dalı bir bölgeyiz. Bu birlikteliğe katkı sağlayacak bu tür organizasyonların devam etmesini diliyorum. Bu organizasyon gerçekleşmesinde katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …