Cuma , Nisan 19 2024

Basketbol Takımına 70.000 TL Destek Verdiler

Geçen yıl büyük başarı göstererek bir üst lige çıkan Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü Basketbol takımına Esnaf Hastanesi çalışanlarından tam destek.

Fethiye Belediye Spor Kulübü ana sponsoru olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi çalışanları, kurumunun sponsorluğunu üstlendiği basketbol takımına 70.000 TL  destekte bulundu.

Esnaf Hastanesi çalışanları, büyük bir aile olmanın vermiş olduğu duygularla güçlerini bu defa Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü Basketbol takımı için birleştirdi. Geçen sezonda da takımını yalnız bırakmayan tribünlerde yerini alarak desteğini  eksik etmeyen Esnaf Hastanesi çalışanları, bu sezonda kombine kartlara sahip olabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Kombine biletlerinin satışından elde edilen 70.000 TL’lik gelir kulüp yetkilerine teslim edildi.

Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz: “Esnaf Hastanesi, kuruluşumuzdan bu yana maddi ve manevi desteğini bizlerden eksik etmeyerek hep yanımızda oldu. Bizlerde hastanemizden aldığımız güçle, geçen sezonu başarılara imza atarak takımımızı  bir üst lige çıkardık. Bu yıl da  yine Esnaf Hastanesi’nin desteğiyle bir üst ligdeki zorlu mücadelemize tam gücümüzle başladık. Esnaf Hastanesi’nin yanı sıra çalışanlarının da kombine bilet temin etmelerinden elde edilen 70.000 TL gelir kulübümüze büyük bir destek verdi. Esnaf Hastanesi çalışanlarının göstermiş olduğu bu duyarlı ve örnek davranışından dolayı başta Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimine ve  tüm çalışanlarına  teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Bu yıl da Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü ana sponsoru olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetimi; “Basketbol takımımızın geçen sezonda göstermiş olduğu başarılardan dolayı tekrar tebrik ediyor ve inanıyoruz ki çıkmış oldukları bir üst ligde yine Fethiye’mizi en güzel şekilde temsil ederek başarılara imza atacaklar. Çalışanlarımızın Fethiye’mize, spora ve sporcuya göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …