Cumartesi , Nisan 20 2024

Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek talep ve şikayetleri konusunda bilgi aldı. Kaymakam Fırat, ‘Bu toplantı da hem mahalle muhtarlarımız ile tanışmak istedim, hem de mahallelerimizdeki sıkıntıları ve eksikleri öğrenmek istedim’ ifadelerini kullandı.

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye’deki mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Devlet Su İşleri Toplantı Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan,  Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, bazı birim amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantının mahallelerdeki sorunları ve sıkıntıları öğrenmek amacı ile gerçekleştirildiği bildirildi.

Toplantıda konuşan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Göreve geldiğimizden bu yana mahalle muhtarlarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantı da hem mahalle muhtarlarımız ile tanışmak istedim, hem de mahallelerimizdeki sıkıntıları ve eksikleri öğrenmek istedim. Önümüzdeki günlerde bu toplantıyı daha geniş kapsamlı bir şekilde yapacağız. O toplantımıza tüm birim amirlerimizi ve müdürlerimizi de çağıracağız. Amacımız mahallelerimizdeki sorunları ve eksikleri en aza indirgemek” dedi. Toplantı sonrasında Fethiye’nin 41 mahalle muhtarına Fethiye Kaymakamlığı tarafından hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …