Cuma , Nisan 26 2024

Başkan Saatcı, “Beşkazalılar hayatın duruş olduğunu gösterdiler”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin yıl dönümü olması dolayısıyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beş defa seçime girdiğini ancak en özel seçimin 2014 yılındaki yerel seçim olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, “Bir kere sadece Fethiye siyasi tarihi değil, Türkiye’nin siyasi tarihine damga vuran, bir seçim gerçekleşti. Beşkazalılar ki, ben onların ayaklarını yıkasam, haklarını ödeyemem. Beşkazalılar Mendos ve Babadağ gibi arkamızda durarak, hayatın nasıl bir duruş olduğunu gösterdiler” diye konuştu.

 

Başkan Saatcı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “30 Mart 2014 seçimlerinin 3. Yıl dönümü. Başka bir ifadeyle 4. dönemimizde Saygıdeğer Fethiyelilerle 36 ayı geçirmişiz. Ancak ben beş tane seçim geçirdim. İtiraf edeyim, 2014’deki seçim çok özel bir seçim oldu. Bir kere sadece Fethiye siyasi tarihi değil, Türkiye’nin siyasi tarihine damga vuran, bir seçim gerçekleşti. Yoktan var etmek Allah’a mahsustur ama bazen de yokluk içerisinde küllerinden doğmak diye bir tabir vardır.  Beşkazalılar ki, ben onların ayaklarını yıkasam, haklarını ödeyemem. Beşkazalılar Mendos ve Babadağ gibi arkamızda durarak, hayatın nasıl bir duruş olduğunu gösterdiler. Vefa duygusunun İstanbul’da sadece bir semt olmadığını ispat ederek, güvendikleri bir ekibi onlara hizmetkârlık etmek için görevlendirdiler. Bugün o günün yıl dönümü. Fethiyelilere bir kere daha göstermiş oldukları alicenaplıktan, duruşlarından, desteklerinden dolayı binlerce defa teşekkür ediyorum. Her ne kadar malum yasadan dolayı, kolumuz kanadımız kırık olsa da, onların bize vermiş olduğu yetkiyi onlara hizmet olarak döndürmek amacıyla bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …