Cumartesi , Nisan 27 2024

Yılmaz’dan Karayiğit’e Ziyaret

CHP Fethiye Belediye başkanı aday adayı Keramettin Yılmaz çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Keramettin Yılmaz geçtiğimiz günlerde Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret etti. Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulunan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit konuşmasında “Fethiye’nin belediye başkan adaylarından üretim ve ekonomi konusunda projeler istiyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Keramettin Yılmaz vermiş olduğu mesajda “CHP genel merkezi Fethiye’ye çok büyük bir önem veriyor ve Fethiye Belediye Başkanlığını alarak halkımıza sosyal bir belediyecilik hizmeti vermek istiyor. Bu amaçla önümüzdeki Ekim ayı içersinde CHP Genel Merkezi Fethiye’de bir anket çalışması yapacak. Halkımıza soracaklar ? Fethiye Belediye başkanı kim olsun, diye. Muhtemelen Ekim ayı sonuna doğru da CHP Genel Merkezi Fethiye Belediye Başkan adayını belirleyecek. Ben 30 yıldır siyasetin içersindeyim. 2 dönem Ölüdeniz Belediye başkanı olarak partimin bayrağını dalgalandırdım ve halkımıza başarılı hizmetlerde bulundum. Artık halkımız; Fethiye’de  2 belediye olduğunu biliyor. Halkımıza baktığımız da; büyük şehir ile ilçe belediyesinin uyum içersinde çalışma isteğini ve aynı zamanda iktidar ile de barışık, iyi geçinen bir belediye başkanı isteğini gözlemlemekteyiz” dedi.

Açıklamasına devam eden Yılmaz “Alt yapının tamamlanması ve arıtma tesisinin kapasitesinin arttırılması, Fethiye körfezinin temizlenmesi, Yat çekek yerinin taşınması ve oranın bir plaj haline getirilmesi, sahillerin temiz plajlar haline dönüştürülerek halka açılması, yarım adadaki işletmelerin belediyeye devredilmesi hedefimdeki konular ve projelerdir. Her zaman; kapısı açık, güler yüzlü, çözüm üreten, dost bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’te konuşmasında “Belediyecilik demek halka hizmet demektir. Belediyecilik tecrübe gerektirir. Keramettin başkanda belediyecilik tecrübesi olan tanıdığımız bir kişi. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Devrin değiştiğini ifade eden Karayiğit “Sürekli olarak her konuda değişen bir dünyada yaşıyoruz. Ülke olarak ta bu hızlı değişime ayak uydurmaya çalışıyoruz. Artık belediyecilik demek; yol ve kaldırım yapmak, çöp toplamak değildir. Ülkemizde ve şehrimizde büyük bir üretim sorunu vardır. Tarım ve hayvancılık en önemli sektörlerin başında gelmektedir. Belediye başkanı olacak olan adaylarımızdan; şehrin ekonomisine katkı sağlayacak ve üretimi artıracak, insanları ufak, tefek de olsa üretime teşvik edecek projeler beklemekteyiz. Daha açık söylemek gerekirse belediye başkan adaylarının ekonomiye el atmaları gerekiyor. Çevreye uyumlu ve zarar vermeyecek özellikle halkımızın üretime katılabileceği; hem ülke hem de şehrin ekonomisine katkı sağlayacağı; özellikle  tarımsal ürünlerin üretileceği projelere büyük bir gereksinim var. Ben eleştiri olarak söylemiyorum; her şeyi Ankara ve Muğla’dan beklemekle olmuyor. Zaman çabuk geçiyor. Fethiye Ziraat Odası olarak Fethiye’nin belediye başkan adaylarından üretim ve ekonomi konusunda projeler istiyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …