Salı , Nisan 23 2024

Yılmaz’dan Emeği Geçenlere Teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Vali Recai Güreli Ortaokulu idaresi, okul aile birliği ve velililer işbirliğinde düzenlenen; öğrencilere kahvaltının önemi aktaran programa davetli olarak katıldı.

Okul aile birliğin daveti üzerine etkinlikte yer alan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, bu önemli organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Okul bahçesinde, canlı müzik eşliğinde gerçekleşen programda öğretmenler, veliler, öğrenciler ve davetliler bir arada kahvaltı yaptı.

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Okul çağındaki öğrencilerimizin gelişiminde kahvaltı, en önemli öğündür. Bu nedenle Vali Recai Güreli Ortaokulu idarecileri, okul aile birliği ve veliler böyle bir etkinlik düzenlemişler. Güzel bir ortamda kahvaltının önemini anlattılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …