Cumartesi , Nisan 20 2024

Yılmaz; “Gençler, Geleceğimizin Teminatıdır”

Ölüdeniz Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü 2004-2014 yılları arasında eğitime büyük önem veren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz; Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi yönetici ve üyelerinin bu konuda büyük emek harcadığını belirtti.

ADD Fethiye Şubesi öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Bu yönde burs veren gönüllülere teşekkür eden şube yönetimi, bir program düzenledi. Şube bahçesinde gerçekleşen törende üyeler ve gönüllüler hazır bulundu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın söylendiği program konuşmalar ile devam etti.

ADD Fethiye Şube Başkanı Haydar Murat Topçu yaptığı konuşmada, “Gönüllülerimizin katkıları ile öğrencilerimize küçük de olsa destek oluyoruz. Geleceğin şekillendirecek olan gençlerimize imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından teşekkür belgelerinin sunumuna geçildi. CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz belge takdiminin ardından yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi 2004-2014 yılları arasında Ölüdeniz Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Bu zaman süreci içerisinde sivil toplum kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olduk. Belediye başkanlığım süresince eğitime yönelik olan her çalışmanın içinde oldum ve destek verdim. Çünkü gençlerimiz, öğrencilerimiz geleceğimizin teminatıdır. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazıdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …