Cuma , Nisan 19 2024

Kadem Mete, “Bizim hiç kimseye verilmiş sözümüz yok.”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekilli Yelda Erol Gökcan ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye ve Seydikemer’de İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.

Ilk olarak Fethiye’ye giden Başkan Mete ve beraberindekiler toplantı öncesi muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi ve sorunların çözümleri için görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Mete ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Fethiye İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Mete, Belediye başkanlığı adaylığı için hiç kimseye karşı verilmiş bir söz yada borçlarının olmadığını belirterek “Bu konuda hassas olacağız. Bizim bu dönem teşkilatın ve vatandaşın teveccühünü kazanacak adaylarımız olacak. İnanarak armudan sapı üzümün çöpü demeden hep beraber aday göstereceğimiz arkadaşlarımızın arkasında duracağız. Bütün ilçelerimizde teşkilat olarak bunu gerçekleştireceğiz ve inanarak söylüyorum bu şekilde Büyükşehiri alacağız. Yerel seçimde sizlerden beklentimiz kapı kapı dolaşıp elini sıkmadığımız hiç bir vatandaşımızı bırakmamak. Bu konuda kadın ve gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor” dedi.

Konuşmanın ardından Seydikemer’e giden Başkan Mete ve beraberindekiler burada da muhtarlarla biraraya geldikten sonra AK Parti Seydikemer İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantılar teşkilat mensupları tarafından yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Başkan Mete, Milletvekilleri ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, tüm ilçelerde düzenlenecek olan İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katılacak.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …