Çarşamba , Nisan 24 2024

“Yatırımlarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor”

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez’i ziyaret ettiler.

Milasımızı  doğalgaza kavuşturmak için ilerleme kaydettik…..

Milletvekilleri Demir ve Gökcan ziyaretle ilgili yaptıkları açıklamada; Muğlamız ve ilçelerimiz için çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini  ifade ederek; “Milas ilçemize doğalgaz hattının sağlanması konusunda ilerleme kaydettik. Sayın Bakanımız konuyla hassasiyetle  ilgileniyorlar” dedi.

Muğlamıza  yeni Trafo Merkezleri  kazandırıyoruz….

Muğla genelinde ve ilçelerimizde yaşanan elektrik kesintilerinin giderilmesi, ihtiyaç duyulan ilçelerimize yeni  trafo merkezleri kurulması, eski elektrik direklerinin  değiştirilmesi, elektrik hatlarının yer altına alınması ve ödenek tahsisi  konularında olumlu gelişmeler olduğunu belirten Milletvekilleri Demir ve Gökcan; “Sevgili hemşerilerimiz merak etmesin.  Söz verdiğimiz gibi her alanda yatırım  ve hizmetlerimiz devam ediyor.  Muğlamız ve sevgili hemşerilerimiz için zaman ve mekan tanımadan çalışmaya devam ediyoruz. Muğlamızın ve sevgili hemşerilerimizin her zaman yanındayız” açıklamasında bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekilleri  Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan  açıklamalarında, Muğlamıza ve sevgili hemşerilerimize destekleri için başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza en kalbi teşekkür ve şükranlarını sunduklarını belirttiler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …