Perşembe , Mart 28 2024

5 Bin Kişi İftarını Birlikte Açtı

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 5 Bin kişi katılırken; pek çok vatandaş, zenginden fakirine, gencinden, yaşlısına yüzlerce kişin bir arada iftar açmasının Ramazan’ın kardeşlik ruhuna yakışan bir haz olduğunu ifade etti

Seydikemer belediyesi tarafın her sene gelenek haline getirilen iftar programı bu sene ilk olarak ilçe merkezinde Şehit Anadolu İmamhatip Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar sofrasına yaklaşık 5 Bin Kişi katıldı. Protokol üyelerinin de ilgi gösterdiği iftar sofrasına Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Ak Parti Muğla Milletvekili adayları Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Muhittin Kayabaş, Hüseyin Zafer Alkaya, Eylem Tan, Kadir Dağlı, Arif Sert, Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Çalık, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır ile daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yörenin sevilen Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bir ara kazanların başına geçip vatandaşlara iftar yemeği servisi yaptı. Vatandaşları başkan yardımcıları ile birlikte karşılayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, masa masa dolaşıp dert ve dilekleri de dinledi. Kuran-ı Kerim okunup dualarda da bulunulan iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bazı hizmetler ile ilgili müjdeler de verdi.

”HER ŞEY YOLUNDA”
Yakup Otgöz; ”Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Eşen Çayı üzerine 42 metrelik köprünün yapımı ile ilgili Çarşamba ya da Perşembe günü tempolu bir çalışma bekliyoruz. Bulunduğumuz bu bölgeye de belediye hizmet binası, karşıya da hükümet binası yapılacak. Projeleri bitti. En kısa sürede TOKİ’ye teslim ederek ihalesi gerçekleştirilecek. Devlet hastanesi yapımı için kurum görüşleri alımı bitti. Sadece karayolları görüşü kaldı. Onu da aldıktan sonra Eylül-Ağustos ayı gibi temelini atacağız. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. İftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu da Seydikemer Belediyesi’ne bu birlik, beraberliği ortaya koyan iftar yemeği için teşekkürlerini sundu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …