Cuma , Nisan 26 2024

Toplum Destekli Polislerden Eğitim

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından Gazi İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencilerine evlerde ve araçlarda ailelerin uyması gereken kuralları anlattı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Gazi İlkokulu 1D Martı Şubesi sınıfındaki öğrencilere eğitim verdi.

Öğrenciler ile bir araya gelen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri minik öğrencilere evlerde ve araçlarda ailelerin uyması gereken kuralları anlattı.  Polis Memurları minik öğrencilere yaş seviyelerine uygun şekilde olası bir hırsızlığa karşı önceden alınması gereken önlemleri slaytlar eşliğinde gösterdi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları ise öğrencilere tanımadıkları kişilere kapı açmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

1D Martı Şubesi Öğretmeni Serdal Yaşar Yağcı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teşekkür ederek “Çocuklar, hem öğrendiler hem de zevkli bir gün yaşadılar. Katkılarından ve verdikleri eğitimden dolayı emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …