Cuma , Mart 29 2024

Sedat Peker Fethiye’deydi

Sedat Peker Fethiye Şat restoranda önceki akşam saatlerinde sevenleri ile buluştu. Oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen karşılama sohbet sonrası yemeğe geçildi.

Yemek yöreye has mezeler ile kalamar, karides ve çupra balığı yediler. Yemek sonrasında Sedat Peker için orada bulunanlar ile bol sohbet edildi. Daha çoğunlukla Türkiye gündeminden konuşulurken, siyasi konuşmalardan kaçırıldığı gözlendi. Sedat Peker’in Fethiye için bakış açısı ve yorumu şöyle oldu. Peker; “Yıllar önce geldiğim Fethiye ile şimdi ki Fethiye arasında çok fark gördüm. Şehirleşmiş, gelişmiş olduğunu gördüm. Birde çok sakin ve huzurlu dolu bir yaşam yeri olarak gözlemledim. Fethiye denizi, doğası, sahilleri ile tam bir turistik şehir olarak ben buradayım diyor.

Şat restorandaki yemeğin ardından 1.Karagözler de bulunan otel pırlanta oteline konvoy halinde geçildi. Otel önünde gençler tarafından hazırlanan karşılama da coşku doluydu. Meşaleler ve Reis slagonları havuz başına alınan Sedat Peker buradaki selamlaşma ve küçük sohbetlerden sonra sevenleri ile tek tek fotoğraflar çektirdi.

11 Mart 2015 tarihinde Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı’nın TİM Center’da düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde Sedat Peker’e yaptığı yardımlardan dolayı En Hayırsever İş Adamı ve Yaşam Boyu Onur Ödülü, 30 Kasım 2015 Tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Dünya Karapapak Türkleri 1. Kurultayı ve Kültür Etkinlikleri’nde kendisine Türklük Hakanı unvanı ve  4 Mayıs 2016 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılan Türkiye Gençlik Ödülleri’nden En İyi İş Adamı ödüllerinin de sahibi olan Peker, Fethiye’ye oldukça değiştiğini belirtti.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …