Perşembe , Nisan 25 2024

Pazarlarda Denetimler Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, korona virüs (Covid19) salgınıyla mücadele kapsamında semt pazarlarında “maske, mesafe, hijyen” denetimleri gerçekleştiriliyor. Ekipler, “aileniz için maske takın” diyerek pazarcı esnafına ve vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Salı pazarında kontrollerde bulunan Fethiye Zabıta ekipleri tek tek hem esnafların hem de vatandaşların ateşlerini ölçtü. Fethiye’de Salı  günleri kurulan semt pazarında zabıta ekiplerince, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimleri gerçekleştirildi. Zabıta görevlileri, pazarcı esnafına ve vatandaşlara “kendiniz ve ailenizin sağlığı için maske takın” diyerek uyarılarında bulundu. Esnafı tek tek denetleyen ekipler, ürünlerin elle seçilmemesi gerektiğini belirterek maske takmaları konusunda da sık sık hatırlatmalar yaptı. Denetim faaliyetleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Fethiye  Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, korona virüs salgının başladığı günden bu zamana kadar Zabıta Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda, toplu alanlarda, pazar alanlarında denetimlerin devam ettiğini söyledi.

Fethiye halkının Koronavirüs salgınına karşı oldukça dikkat ettiğin ifade eden Bağlan,”Ayrıca bugün, Salı pazarının içinde maske, sosyal mesafe ve ürünlerin elle seçilmemesi için denetimlerimizi yaptık. Vatandaşlarımızı uyarmaya çalıştık. Vatandaşlarımız  pazarımızda da maske takma kuralına vatandaşlarımız uyuyor. Biz de bundan memnunuz. Bunlara daha da dikkat etmelerini istiyoruz. Çünkü sağlığımızı düşünmemiz gerekiyor. Ailemizi düşünmemiz gerekiyor. Bu salgından kurtulmak için sosyal mesafemiz, maskemiz ve temizlik kurallarına riayet etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …