Perşembe , Nisan 25 2024

Öğretmenler Günü’nde Yalnız Bırakmadılar

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kutlama kurulu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Fizik öğretmeni Durgut Yıldırım’ın Çatalarık Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Müdürü İsmail Cazağ, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Demirhan Yılmaz, Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu Müdürü Mahmut Sarıhan, Gazi İlkokulu Müdürü Bengü Büyükteke, mezarlıkta Yasin-i Şerif okuyup, dua ettiler.

Daha sonra geçirdikleri rahatsızlıkları nedeniyle tedavisi evinde devam eden Eldirek İsmail Sarıkaya Ortaokulu Görsel sanatlar Öğretmeni Berrin Ülker ve Çamköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Bahriye Aysun Tan’ı 24 Kasım Öğretmenler gününde yalnız bırakmayan kurul üyeleri, ardından emekli olmuş 2 öğretmeni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Ziyaretler nedeniyle gazetecilere açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Müdürü İsmail Cazağ: “Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçe kutlama kuruluyla birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına mezarlık ziyaretiyle başladık. Yakın tarihte vefat eden bir öğretmenimizi ziyaret ettik. Yasin-i Şerif okuyup, dua ettik. Daha sonra Çamköy İlkokulu’ndan görevli ve uzun süredir evinde tedavi gören bir öğretmenimizi ziyaret ettik. Ardından Eldirek İsmail Sarıkaya Ortaokulu’nda bir öğretmenimizi ziyaret ettik. Oda yine evinde tedavi gören bir öğretmenimiz. Ayrıca iki tane emekli olmuş öğretmenimizi de ziyaret ettik” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …