Perşembe , Nisan 25 2024

İşletme Fakültesi Açılış Töreni 24 Kasım’da

Fethiye Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Fethiye İşletme Fakültesi A Bloğu 24 Kasım Öğretmenler Gününde hizmete açılıyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Açılışı 24 Kasım Cuma günü saat 15.00’da yapılacak. Fethiye Belediyesi’nin A Bloğunu yaptığı projede bölgeye ulaşım için yol hizmetleri ve kampüsün peyzajı da Fethiye Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde son çalışmaları yerinde inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “etrafımızda her şeyi devletten alan belediyeler varken, sadece kendi yağıyla kavrulan, buna rağmen hiçbir resmi kuruma bir kuruş borcu olmayan, bir de bunlarla beraber Beşkaza Üniversitesi’nin bir bloğunu yapıp devletimize sunan bir belediye olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde 3 sene önce temelleri atılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi, beş bölümün devreye girdiği 4 bloktan oluşuyor. 450 dönüm arazi üzerine kurulan fakültenin bir bölümünü Fethiye Belediyesi yaptırdı. Geriye kalan bloklar ise sivil toplum kuruluşları ve Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile inşa edildi.

Fethiye Belediyesi tarafından yapımına başlanan Fethiye İşletme Fakültesi A Blok’u 4 bin 837 metrekare inşaattan ve 4 kattan oluşuyor. Binanın bodrum katında sığınak ve ısı merkezi yer alırken diğer katlarda ise 8 adet 120’şer kişilik derslikler ve 40 adet öğretim görevlisi odaları bulunuyor.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …