Cumartesi , Nisan 20 2024

HİZMET BİNALARININ HURDA KARŞILIĞI YIKIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

T.C. Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca Muğla İli Dalaman İlçesi Hürriyet Mahallesi 79 Ada, 28 Parsel Nolu Taşınmaz Üzerinde Bulunan ; Adliye Binası (A Blok), Hükümet Konağı (B Blok) ve Mal Müdürlüğü (C Blok) Yapılarının Hurda Karşılığı Yıkılması İşi. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45 İnci Maddesi Gereğince Açık Teklif (Açık Arttırma) Usulü ile İhale edilecektir.

Basın İlan Kurumu portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhale ile ilgili şartnameler ve diğer evraklar, mesai saatleri içerisinde Menteşe Kaymakamlığı Hükümet Konağı Orhaniye Mah. Birlik Sok. No:48 Kat:3 Menteşe/MUĞLA -Muğla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Yatırım İzleme Müdürlüğünden 250,00 TL bedelle temin edilebilir. İhaleye Teklif verecek olanların, İdarece onaylı ihale dökümanını satın almaları okumaları ve imzalamaları zorunludur.

Ayrıntılı bilgiye; https://www.ilan.gov.tr/ilan/791453/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/hizmet-binalarinin-hurda-karsiligi-yikim-isi-yaptirilacaktir linkinden ulaşabilirsiniz.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …