Salı , Nisan 23 2024

Modifiye Tutkunlarından Afrin’e Destek Konvoyu

 

Fehiye’de bir araya gelen onlarca modifiye araç tutkunu genç, Afrin Operasyonu’ndaki Mehmetçiğe destek vermek için konvoy yaparak şehir turu attı. Konvoya Türk bayrakları ile süslenmiş yaklaşık 150 araç katıldı.

Afrin’deki operasyonda Mehmetçiğe destek vermek amacıyla Fethiye Modifiye Kulübü tarafından konvoy düzenlenerek şehir turu atıldı.Çiftlik Mahallesinde toplanan yaklaşık 150  modifiyeli araç tutkunu genç araçlarına bağladıkları Türk Bayrakları ile korna çalarak Salı Pazarına kadar konvoy düzenlediler. Araçlarda “Türkiyem, Şehitler Ölmez ve Bu Vatan Kimin” isimli şarkılar çalınırken, yol kenarında konvoyu gören vatandaşlarda hem telefonları ile görüntüler aldı, hem de konvoyu alkışladılar. Yaklaşık 15 kilometre süren konvoy sonrası Salı Pazarı Meydanında toplanıldı ve Kuran’ı Kerim tilaveti okundu.

Düzenlenen etkinlik hakkında kısa bir bilgi veren Dizayn Oto Müzik sahibi Mesut Karabulut, “Modifiye tutkunu insanlar toplum arasında hep yanlış anlaşılırlar. Aslında öyle değildirler. Her zaman vatanına ve milletine bağlı insanlar, polisin ve askerin her daim yanında olan insanlardır. Bizde bunu bugün ispatlamak için burada toplandık ve desteğimizi göstermek istedik. Allah’ım Afrin operasyonunda Mehmetçiğimizin yanında olsun. Bizler her daim askerimizin yanındayız” diye konuştu.

Beşkazanın yiğit çocuklarının her zaman askerin ve polisin yanında olduğunu söyleyen  İsa Oruç ise, “Bizler he zaman savaşa hazırız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Ve Türk Milleti de asil bir millettir. Beşkazanın yiğit çocukları ve bozkurtları olarak dik duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar da savaşmaya hazırız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …