Cumartesi , Nisan 20 2024

İLK ŞİİR KİTABINI KOKTEYL İLE TANITTI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Sevim Tutar Arıcak ilk şiir kitabı olan “Senden Sonra” yı  sade bir kokteyl ile tanıttı.

Fethiye’de yaşayan Sevim Tutar Arıcak deneme olarak başladığı şiirlerini nihayet bir şiir kitabında topladı. Şiirlerini Cumhur Kitaptan “senden sonra” isimli kitabında toplayan Sevim Tutar Arıcak büyük mutluluk yaşadı. İlk şiir kitabı olan “senden sonra” için Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde kokteyl düzenleyen Arıcak burada kitabını da imzaladı. Aynı anda tüm Türkiye’de yayınlanan “senden sonra” isimli şiir kitabını imzalayan Sevim Tutar Arıcak’a okurları da büyük ilgi gösterdi. Fethiye Şoförler odası başkanı Şaban Tutar’ın yanı sıra belediye meclis üyelerinden Fercan Akçin ‘in de katıldığı tanıtım ve imza kokteyli yaklaşık iki saat sürdü.

Kitabın basımında emek veren fethiye sahaf sahibi cumhur durmaz kitabın tüm türkiye’de ve fethiye’de aynı anda piyasaya sürüldüğünü söyledi.

Şair Sevim Tutar Arıcak çok mutlu olduğunu belirterek, bu benim ilk şiir kitabım. tabii ki arkası gelecek. İçeriğinde aşktan sevgiye, yaşamdan doğaya kadar şiirlerim bulunmaktadır. İlgiye de teşekkür ediyorum dedi

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …